7 apró | Apró feladása | Apró törlése |      | Aprók a saját lapodra |
7 apró / Állás / Takarítói állások
- Állást keres(924) - Állást kínál(924) - Távmunka(924) - Diákmunka(924) - Alkalmi munka(924) - Szakképzettség nélkül(924) - Állásközvetítés(924) -

Takarítói állások

Konyhai kisegitő Ausztria
Szobalány/Szobafiú, Takarító, Konyhai kisegítő állásajánlatok, Ausztria, Németország
Ausztriában és Németországban Áprilisi és későbbi kezdéssel aktuális állásajánlatokat kínálunk a kiadványunkban az alábbi munkákra: konyhai kisegítők, mosogatás, takarítás, épület- és ablaktisztítás, szobalányok, szobafiúk, csomagolás, raktári munka. Szállás biztosítva. Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Teljes körű díjmentes ügyintézéssel.
dr. Koaleva Roszica (2014-03-20)

Konyhai kisegítő munkák Ausztria
Ausztriában és Németországban Márciusi é későbbi kezdéssel aktuális állásajánlatokat kínálunk a kiadványunkban az alábbi munkákra: konyhai kisegítők, mosogatás, takarítás, épület- és ablaktisztítás, szobalányok, szobafiúk, csomagolás, raktári munka. Szállás biztosítva. Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Teljes körű díjmentes ügyintézéssel.
dr.Koleva Roszica (2014-03-13)

New Yorki munka
Azonnali és szezonális munkák az USA-ban. Magyarul beszélő családoknál végezhető elsősorban idősgondozásra,takaritásra keresek megbizható,leinformálható nőket, férfiakat.Bentlakásos illetve bejárásosmunkánál a fizetés hetente 450-600 dollár.Biztonságos elinduláshoz ajánlott minimum öszeg,bentlakásnál Kb.850 $ bejárásnál 1600 $.Amennyiben a közeljövőben utazna és rendelkezésére áll a kezdő összeg, kérem küldje el fényképes önéletrajzát, a miklosnepal@gmail.com email cimre.Ezt követően a legapróbb részletekbe menően tájékoztatom a munkavégzés helyéről és információkat adok,pl- hova forduljon ha beteg,hogyan öltözzön,viselkedjen, hogy munkát kapjon és megtarthassa azt.Mit, hol intézzen, hol vásároljon,,tehát mindenről ami a mindennapi életét segiti.
Pál Miklósné (2014-03-01)

USA állás


Azonnali és szezonális munkák az

USA-ban.

Magyarul beszélő családoknál végezhető elsősorban
idősgondozásra,takaritásra keresek megbizható,leinformálható nőket,
férfiakat.Bentlakásos illetve
bejárásosmunkánál a fizetés hetente
450-600 dollár..Amennyiben a
közeljövőben utazna és rendelkezésére áll a kezdő összeg,kérem küldje el fényképes,önéletrajzát,beutazási engedélye
másolatát. Ezt követően a legapróbb részletekbe menően tájékoztatom a munkavégzés helyéről és információkat adok,pl-hova forduljon ha beteg,hogyan öltözzön,viselkedjen,hogy munkát kapjon és megtarthassa azt.Mit, hol intézzen,
hol vásároljon,,tehát mindenről ami a
mindennapi életét segiti.

email cim . miklosnepal@gmail.com

Tel. 06306196439
Pál Miklósné (2014-02-12)

2014.Takarító munkaajánlatok Ausztria
Ausztriában, Németországban Januári és Februári kezdéssel aktuális takarító, szobalány, szobafiú, mosogató, téli szezonmunka állásajánlatokat kínálunk a kiadványunk legújabb számában. Fizetés: 1300-1650 Euró/hó. Szállás biztosítva. A vendéglátóiparban az ellátás is. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Kiadvány. Teljes körű ingyenes ügyintézéssel!
dr.Koleva Roszica (2013-12-20)

biztos külföldi munka lehetőség
Forduljon bizalommal hozzánk.10 éve terjesztjük a munkát hazánkba az Eu területéről. Ausztria ,Németország Írország Anglia munka adói várják az ipar minden területére szak és segédmunkások beteggondozók kereskedők takarítok és konyhai kisegítők jelentkezését. A nyelvtudás a legtöbb esetben nem követelmény szállás megoldott. Hetente frissülő 485 munkát tartalmazó adat bázisunkból válogathat ingyenes ügyintézéssel. Érdeklődni munkanapokon 7-17 hétvégén 8-11 óráig a 06702989063 tel számon
Szabo Rozsa (2013-12-05)

Takarító munkák, Ausztria, Németo.
Ausztriában, Németországban folyamatos Novemberi és decemberi kezdéssel aktuális konyhai kisegítő, mosogató, takarító, szobalány, gyári betanított (csomagolás, raktárosi), építőipari állásajánlatokat kínálunk a kiadványunk legújabb számában. Fizetés: 1300-1650 Euró/hó. Szállás biztosítva. A vendéglátóiparban az ellátás is. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Kiadvány. Teljes körű ingyenes ügyintézéssel!
dr.Koleva Roszica (2013-10-30)

Takarító munkaajánlatok, Ausztria
Ausztriában, Németországban folyamatos kezdéssel aktuális konyhai kisegítő, takarító, szobalány, gyári betanított (csomagolás, raktárosi), kertészeti, építőipari állásajánlatokat kínálunk a kiadványunk legújabb számában. Fizetés: 1300-1650 Euró/hó. Szállás biztosítva. A vendéglátóiparban az ellátás is. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Kiadvány. Teljes körű ingyenes ügyintézéssel!
dr.Koleva Roszica (2013-09-26)

Kommunikációs képviselőt keresünk
A P & M cég (Magyarország) partnereként, kommunikációs képviselőt keresünk pénzügyi területre! Banki, biztosítási vagy befektetési háttértudás előny, de nem kötelező.
Keressük a sikerorientált, ambiciózus kollégát, aki már ismeri, vagy megtanulja tőlünk a pénzügyi szakmát, és csapattagként, csapat-vezetőként része lenne országos projektünkben.
Tevékenységi területünk:
Elavult, inflálódó megtakarítások kiváltása értékállóra. (nem biztosítás) és ezek terjesztése egyedi módszerrel.
Új piaci lehetőségek felkutatása.Karrier lehetőség a sikerre vágyóknak,
Célunk olyan munkatársakat találni, akik:
Magas egyéni célokkal rendelkeznek
Keresik a kihívásokat és azoknak meg akarnak felelni
Aktív részesévé akarnak válni a jelenlegi gazdasági átalakulásnak.

Elvárások:
Legalább érettségi bizonyítvány.
A kihívásoknak való megfelelni vágyás
Legyen nyitott, törekvő, céltudatos személyiség.
Jel: 06209316847 v boros@ulbrich.hu
Pénzügyi Zrt. (2013-09-22)

Ausztriai állásajánlatok!
Megjelent a Külföldi Munka c. havilap legfrissebb száma. KORLÁTOZÁSOK KILÁTÁSBAN! - Határmenti ingázás. - Telítődik az ausztriai munkaerő piac! Bécs-Burgenland, Alsó-Ausztria, Ausztria - Vegyes állásajánlatok (Takarító, kertészet, termelési munkások, fémipar, építőipar, mezőgazdaság, raktáros) Alsó-Ausztria (Amstetten - termelés, építőipar), Bruck/Leitha (segédmunkások, fémipar), Neunkirchen (építőipar, termékfeldolgozók), Burgenland (vegyes munkák), Bécs (építőipar, segédmunkák, szobalány, stb.) Internetes külföldi munka, távmunka. TELJES KÖRŰ INGYENES ÜGYINTÉZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS. Jelentkezési lap minden külföldi munkához kell ami megtalálható a kiadványunkban! Nyelvi képzési lehetőség. Egy munkahelyre 3 vagy több fő is jelentkezhet, összesen 217 munkahely 1318 szabadon betölthető álláshelyet kínálunk 2013 november 1-ig. Telejob Ltd. Kapható az újságárusoknál és a nagyobb bevásárolóközpontokban!
Külföldi Munka (2013-09-02)


Böngészd WAP-on is: wap.7apro.hu
Felhasználási feltételek - Adatvédelem - Partnereink - Webmestereknek -
rss Minden jog fenntartva - 7apro.hu