7 apró | Apró feladása | Apró törlése |      | Aprók a saját lapodra |
7 apró / Állás / Takarítói állások
- Állást keres(923) - Állást kínál(923) - Távmunka(923) - Diákmunka(923) - Alkalmi munka(923) - Szakképzettség nélkül(923) - Állásközvetítés(923) -

Takarítói állások

Újpesti Hotel szobaasszonyt keres
Újpesti szállodába takarítónőt keresünk.
Munkaidő 8-16 vagy 10-18 óráig.

Jelentkezéseket, emailen, fényképes önéletrajzal várjuk.

karinhotel@t-online.hu
karinhotel@t-online.hu (2014-04-21)

Konyhai kisegitő Ausztria
Szobalány/Szobafiú, Takarító, Konyhai kisegítő állásajánlatok, Ausztria, Németország
Ausztriában és Németországban Áprilisi és későbbi kezdéssel aktuális állásajánlatokat kínálunk a kiadványunkban az alábbi munkákra: konyhai kisegítők, mosogatás, takarítás, épület- és ablaktisztítás, szobalányok, szobafiúk, csomagolás, raktári munka. Szállás biztosítva. Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Teljes körű díjmentes ügyintézéssel.
dr. Koaleva Roszica (2014-03-20)

Konyhai kisegítő munkák Ausztria
Ausztriában és Németországban Márciusi é későbbi kezdéssel aktuális állásajánlatokat kínálunk a kiadványunkban az alábbi munkákra: konyhai kisegítők, mosogatás, takarítás, épület- és ablaktisztítás, szobalányok, szobafiúk, csomagolás, raktári munka. Szállás biztosítva. Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Teljes körű díjmentes ügyintézéssel.
dr.Koleva Roszica (2014-03-13)

New Yorki munka
Azonnali és szezonális munkák az USA-ban. Magyarul beszélő családoknál végezhető elsősorban idősgondozásra,takaritásra keresek megbizható,leinformálható nőket, férfiakat.Bentlakásos illetve bejárásosmunkánál a fizetés hetente 450-600 dollár.Biztonságos elinduláshoz ajánlott minimum öszeg,bentlakásnál Kb.850 $ bejárásnál 1600 $.Amennyiben a közeljövőben utazna és rendelkezésére áll a kezdő összeg, kérem küldje el fényképes önéletrajzát, a miklosnepal@gmail.com email cimre.Ezt követően a legapróbb részletekbe menően tájékoztatom a munkavégzés helyéről és információkat adok,pl- hova forduljon ha beteg,hogyan öltözzön,viselkedjen, hogy munkát kapjon és megtarthassa azt.Mit, hol intézzen, hol vásároljon,,tehát mindenről ami a mindennapi életét segiti.
Pál Miklósné (2014-03-01)

USA állás


Azonnali és szezonális munkák az

USA-ban.

Magyarul beszélő családoknál végezhető elsősorban
idősgondozásra,takaritásra keresek megbizható,leinformálható nőket,
férfiakat.Bentlakásos illetve
bejárásosmunkánál a fizetés hetente
450-600 dollár..Amennyiben a
közeljövőben utazna és rendelkezésére áll a kezdő összeg,kérem küldje el fényképes,önéletrajzát,beutazási engedélye
másolatát. Ezt követően a legapróbb részletekbe menően tájékoztatom a munkavégzés helyéről és információkat adok,pl-hova forduljon ha beteg,hogyan öltözzön,viselkedjen,hogy munkát kapjon és megtarthassa azt.Mit, hol intézzen,
hol vásároljon,,tehát mindenről ami a
mindennapi életét segiti.

email cim . miklosnepal@gmail.com

Tel. 06306196439
Pál Miklósné (2014-02-12)

2014.Takarító munkaajánlatok Ausztria
Ausztriában, Németországban Januári és Februári kezdéssel aktuális takarító, szobalány, szobafiú, mosogató, téli szezonmunka állásajánlatokat kínálunk a kiadványunk legújabb számában. Fizetés: 1300-1650 Euró/hó. Szállás biztosítva. A vendéglátóiparban az ellátás is. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Kiadvány. Teljes körű ingyenes ügyintézéssel!
dr.Koleva Roszica (2013-12-20)

biztos külföldi munka lehetőség
Forduljon bizalommal hozzánk.10 éve terjesztjük a munkát hazánkba az Eu területéről. Ausztria ,Németország Írország Anglia munka adói várják az ipar minden területére szak és segédmunkások beteggondozók kereskedők takarítok és konyhai kisegítők jelentkezését. A nyelvtudás a legtöbb esetben nem követelmény szállás megoldott. Hetente frissülő 485 munkát tartalmazó adat bázisunkból válogathat ingyenes ügyintézéssel. Érdeklődni munkanapokon 7-17 hétvégén 8-11 óráig a 06702989063 tel számon
Szabo Rozsa (2013-12-05)

Takarító munkák, Ausztria, Németo.
Ausztriában, Németországban folyamatos Novemberi és decemberi kezdéssel aktuális konyhai kisegítő, mosogató, takarító, szobalány, gyári betanított (csomagolás, raktárosi), építőipari állásajánlatokat kínálunk a kiadványunk legújabb számában. Fizetés: 1300-1650 Euró/hó. Szállás biztosítva. A vendéglátóiparban az ellátás is. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Kiadvány. Teljes körű ingyenes ügyintézéssel!
dr.Koleva Roszica (2013-10-30)

Takarító munkaajánlatok, Ausztria
Ausztriában, Németországban folyamatos kezdéssel aktuális konyhai kisegítő, takarító, szobalány, gyári betanított (csomagolás, raktárosi), kertészeti, építőipari állásajánlatokat kínálunk a kiadványunk legújabb számában. Fizetés: 1300-1650 Euró/hó. Szállás biztosítva. A vendéglátóiparban az ellátás is. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. Kiadvány. Teljes körű ingyenes ügyintézéssel!
dr.Koleva Roszica (2013-09-26)

Kommunikációs képviselőt keresünk
A P & M cég (Magyarország) partnereként, kommunikációs képviselőt keresünk pénzügyi területre! Banki, biztosítási vagy befektetési háttértudás előny, de nem kötelező.
Keressük a sikerorientált, ambiciózus kollégát, aki már ismeri, vagy megtanulja tőlünk a pénzügyi szakmát, és csapattagként, csapat-vezetőként része lenne országos projektünkben.
Tevékenységi területünk:
Elavult, inflálódó megtakarítások kiváltása értékállóra. (nem biztosítás) és ezek terjesztése egyedi módszerrel.
Új piaci lehetőségek felkutatása.Karrier lehetőség a sikerre vágyóknak,
Célunk olyan munkatársakat találni, akik:
Magas egyéni célokkal rendelkeznek
Keresik a kihívásokat és azoknak meg akarnak felelni
Aktív részesévé akarnak válni a jelenlegi gazdasági átalakulásnak.

Elvárások:
Legalább érettségi bizonyítvány.
A kihívásoknak való megfelelni vágyás
Legyen nyitott, törekvő, céltudatos személyiség.
Jel: 06209316847 v boros@ulbrich.hu
Pénzügyi Zrt. (2013-09-22)


Böngészd WAP-on is: wap.7apro.hu
Felhasználási feltételek - Adatvédelem - Partnereink - Webmestereknek -
rss Minden jog fenntartva - 7apro.hu